Dit huis huren op Ibiza? - Schitterende villa op Ibiza! ibizahuurhuis.nl
Beschrijving Villa El Paso - IbizaHuurHuis
Over Ibiza
El Paso - reacties van gasten
FAQ - IbizaHuurHuis
Faciliteiten IbizaHuurHuis
Villa El Paso - foto's
Huurtarieven Villa El Paso - Ibiza
Ibiza - huren Villa El Paso
Handige links voor op Ibiza
Contactpagina IbizaHuurHuis
id biz
Villa El Paso Ibiza op Twitter
Villa El Paso op Facebook
website doorsturen

Over Ibiza

temperatuur en zonuren op Ibiza (klik op de afbeelding voor een vergroting)

gemiddelde temperatuur (per maand) en zonuren (per dag) op ibiza

binnenland is echter groot.  Rond de authentieke finca's moderne villa's vind je nog volop rust. Hier ligt het levensritme een stuk lager en kan je het karakteristieke heuvellandschap of de fraaie kustlijn aanschouwen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor deze vorm van accommodatie. Je kunt je rond het zwembad van de finca of villa afzonderen van alle drukte en weer energie opdoen voor de volgende party of gewoon relaxen met elkaar en genieten van prachtige zonsondergangen of sterrenhemels. Dit kleine paradijs van 40 bij 20 km. telt meer dan 50 stranden, die soms alleen per boot te bereiken zijn. Ibiza geniet eigenlijk van een eeuwige lente en wordt overspoeld door het heldere licht van de Middellandse Zee.

Het eiland Ibiza is een goed voorbeeld van het uitstekend samengaan van traditie en moderne cultuur. Oude gewoonten zoals de typische kledij van de autochtone vrouwen en de gastvrijheid worden nog gekoesterd, maar ook de hippieverschijnselen uit de jaren zestig zie je nog in het huidige beeld van Ibiza. De fraai uitgedoste moderne bezoekers die hier voor het bruisende nachtleven komen en de mondaine gasten die van het rijke jetset leven genieten, waarderen de ongedwongen sfeer die Ibiza uitstraalt. In de smalle steegjes van Ibiza-stad kan je flaneren langs de vele boutiques met de laatste mode, de hippiekraampjes, de terrasjes en de trendy bars en restaurants. Tussen half juni en half september wanneer de bekende clubs van Ibiza zijn geopend, trekt er vrijwel iedere avond een parade van bizar geklede figuren door de steegjes om clubs als Privilege, Amnesia en Space te promoten. Het contrast met het

Ibiza - stad

Eivissa is de Catalaanse benaming van zowel het eiland als de hoofdstad. De tegen een heuvel aan zee gebouwde stad werd 650 jaar voor Chr. gesticht door de Carthagers. De witte huisjes uit de volksbuurt Sa Penya, de vestingmuur uit de XVIe eeuw die D'Alt Vila omsluit en de kathedraal vormen de blikvangers van deze vrolijke havenplaats. 's Avonds zijn de smalle steegjes het toneel van paraderende bezoekers langs de vele terrasjes en bars.

San José - Es Cubells - Cala d'Hort

San José is een gezellig dorpje dat strategisch ligt ten opzichte van Ibiza-stad en de mooiste strandjes aan de zuidwestkust van het eiland. Naast winkels en boutiques zijn er ook leuke tapasbars en restaurants.

Rond Es Cubells dat recht onder San José ligt, heb je een prachtig uitzicht over de kustlijn van Ibiza. Cala d'Hort biedt vanaf de terrassen van twee visrestaurants een spectaculair uitzicht op het eiland Es Vedra.

id biz

webdesign

volg Villa El Paso op Twitter
bezoek Villa El Paso op Facebook
attendeer een bekende op Villa El Paso